Február negyedikén, csütörtökön érdekes kavalkádba keveredhet az, aki esti buli céljául az A38 hajót választja. A Petőfi híd Budai hídfő villamosmegállóhoz közeli helyen ugyanis este fél kilenc után beindul a Beatles buli!

Magyarország legrégebbi Beatles Tribute bandája, a The Blackbirds újra a húrok közé csap, hogy némi pszichedelikus, rockos lábalávalót biztosítson a közönségnek kilencven percen át. Ha ez azonban mégsem lenne elég, „Paul Mccartney” mellett színpadra lép a felejthetetlen Michael Jackson Lil C tolmácsolásában, aki korábban az X-faktorban ismerhettünk meg, Eurovíziós versenyzőként is megállja a helyét.

Megszólalnak a remek Mccartney-Jackson közreműködések gyümölcsei a hallgatók fülének gyönyörködtetésére. A legjobban azonban akkor lesz teljes az élmény, ha jómagad is Beatles-inspirálta ruhakölteményekben jelensz meg.

Elő tehát a virágos szoknyákkal és a lenge ingekkel, éljen a Lennon-szemüveg, a gombahaj! A legjobb jelmezt később a hivatalos fotóalbumban láthatod viszont! A jegyeket elővételben 100 forintért megkaphatod, helyszínen pedig 1400 forintért kaphatod meg életed Beatles buliját. Farsangra fel!

Facebook-esemény: ITT

Időpont: Február 4. – csütörtök – 20:30

Helyszín: A38

Jegyár: 1.400 HUF (február 3-ig 1.000 HUF)

Kép forrása: Az A38 hivatalos Facebook-oldala.

Kezdőlap > Uncategorized > Beatles Farsang

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból