Ehető algoritmusok Dinara Kasko süteményeiben

Ehető algoritmusok Dinara Kasko süteményeiben

Kiderült, hogy hiába jártam végig annyi külön matekra suli után, az én agyamhoz is a gyomromon keresztül vezet az út. Nézzük meg Dinara Kaskó sütijeit!

Dinara Kasko cukrászművész 81 darabos kollekciót készített algoritmikusan modellezett sütikből, reflektálva Barry Callebaut rubin csokoládéjára, ami az eddigi legtermészetesebb csokoládé fajtája. Kasko a Grasshopper nevű grafikai generátort használta darabjai dizájnjára, mondani sem kell, hogy mind a 81 sütemény különböző formájú. Az inspirációt Kasko Matthew Shlian papírmérnöktől nyerte. 

Algorithmic Modeling Cakes

These cakes were made using a graphical algorithm editor Grasshopper and 3D printer. Read more at http://www.dinarakasko.com Inside: mousse with chocolate Ru…

A tésztát a hagyományos piramis összetételének dőlésszögének megváltoztatásával hozták létre. A torta belsejében olyan összetevők találhatók, mint a mousse, a ganache és a rubin csokoládé. Barry Callebaut a világ legnagyobb kakaótermelője és őrlője közé tartozik, átlagosan évi 1,7 millió tonna kakaót termel. Nézzétek meg a videót és osszátok meg velünk a véleményeteket.

Kezdőlap > Ehető algoritmusok Dinara Kasko süteményeiben

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból