Trump esti műsorvezetőket támadó tweetjére reagált Jimmy Kimmel és Stephen Colbert

Trump esti műsorvezetőket támadó tweetjére reagált Jimmy Kimmel és Stephen Colbert

Az amerikai elnök tehetségtelennek és gyengének nevezte az esti beszélgetőműsorok házigazdáit a Twitteren. Azon törte a fejét, vajon mit csinálnak majd a műsorvezetők, miután már nem ő lesz az elnök. Jimmy Kimmel például azon a napon Disneylandbe megy, írja a The Hollywood Reporter.

A késő esti talkshow-k sajátossága, hogy nem félnek akár politikához is nyúlni. Trumpnak valószínűleg nem nyerte el a tetszését, hogy a műsorvezetők és vendégeik rendre kritizálják őt a tévében. Így természetesen billentyűt ragadott, és Twitteren próbálta lejáratni a késő esti műsorok házigazdáit.

Trump Continues Attacks on Late Night Hosts

Donald Trump continued his attack on the late night hosts, the senate passed a resolution to block Trump’s declaration of a national emergency, and Beto O’Ro…

Jimmy Kimmel kiemelte, gyakran megesik, hogy a műsorvezetők az elnökről beszélnek, de az már sokkal ritkább, hogy az elnök beszéljen a házigazdákról. Mivel Trump azon elmélkedett, mit fognak csinálni, amikor már nem lehet őt mint elnököt kritizálni, Kimmel választ adott a kérdésre: Trump elnöksége utáni első napon ő Disneylandbe megy.

Ellen Page Donald Trump amerikai alelnök homofóbiáját bírálta

A műsorvezető, Stephen Colbert arról kérdezte a színésznőt, jobbnak látja-e Hollywood hozzáállását az LMBTQ-közösség felé. Page szerint egyértelműen van változás, de bőven lenne még hova fejlődni, és reméli, ez gyorsan bekövetkezik. írta Reynard a Twitteren. Svájc jelenleg a 22. helyen áll Észtország és Magyarország mögött az LMBTQ emberek elfogadását illető hivatalos ranglistáján.


Stephen Colbert sem hagyhatta szó nélkül az eseményeket. Ő először azt szögezte le, több, mint három házigazda létezik, és ők legalább annyira „tehetségtelenek és gyengék”, mint ő és a két Jimmy.

Doin’ It Donkey Style: Born To Beto

Beto O’Rourke’s presidential announcement drew the attention of the country, the President, and the Stephen. Subscribe To “The Late Show” Channel HERE: http:…

Az elnökség utáni napokat illetően ő sem aggódik.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Lesz a parádé, aztán a nemzeti orgia, azután szerintem egy szendvics és egy kis pihenés[/perfectpullquote]

– viccelődött, majd komolyabbra váltva a szót kijelentette, az elnök előtt is voltak esti műsorok, Trump után is lesznek.

Kezdőlap > Trump esti műsorvezetőket támadó tweetjére reagált Jimmy Kimmel és Stephen Colbert

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból