Nézem Film Rengeteg ingyen filmet nézhetünk az Amazon streaming szolgáltatásával

Rengeteg ingyen filmet nézhetünk az Amazon streaming szolgáltatásával

Promóció

Az Amazon IMDB TV szolgáltatása addiktív lehet, rengeteg jó filmet nézhetünk meg, teljesen ingyen. A filmrajongóknak igazi kánaán, ráadásul már nem csak asztali gépen lehet elérni, hanem iOS és Android eszközökön is.

Promóció

Az idei évben az Amazon tulajdonú IMDB ingyenes streaming platformot indított útjára. Eleinte csak asztali gépeken lehetett nézni az ingyenes filmeket, de most végre iOS és Android eszközökön. Ha nincs Netflix vagy HBO GO előfizetésed, és nem bánod, ha egy-két reklám bezavar, akkor az IMDV TV tökéletes lesz a számodra. Bár könnyen mértéktelen sorozat-/filmnézés csapdájában találhatod magad.

Ezt teljesen megértjük / Fotó: Mandatory

A szolgáltató már a Warner Bros., a Sony Pictures Entertainment és az MGM Stúdiókkal is felvette a kapcsolatot, hogy minél több minőségi filmet lehessen ingyen megtekinteni. Korábban a weboldal sztárokkal készített interjúkat, valamint rövid sorozatokat, de rájöttek, hogy a nézőket jobban érdekli a minőségi tartalom. Erre pedig most lehetőség is nyílt, köszönhetően a reklámoknak.

Már tudjuk, melyik sorozatot fogod nézni ősszel: jön a The Morning

Jennifer Aniston a Jóbarátok óta szinte biztosíték mindenre. Igen, azokra a filmekre is, amelyekben bugyuta komikát játszik. Reese Witherspoont pedig a Doktor Szöszi és a Hatalmas kis hazugságok után – az Oscar-díjról nem is beszélve ( A nyughatatlan, 2005 – a szerk.) -, joggal nevezhetjük A-listás sztárnak.

A filmek között olyan címeket találunk, mint a Kaliforniai álom, A karate kölyök vagy A rejtély. A Paramount és a Lionsgate vállalatoknak köszönhetően pedig a Napos oldal vagy A tenger szívében filmeket is megtaláljuk a gyűjteményben. Ha készen állsz egy jó kis filmmaratonra, itt megtalálod az ingyenes sikerfilmeket.

ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3