Bill Gates személyét és törekvéseit bemutató háromrészes dokumentumfilmet készített a Netflix, írja a Joblo.

Hirdetés

Mindenki ismeri a nevét és a mögötte álló brandet, de senki sem ismeri igazán Bill Gates-t, mint embert. A Netflix Insied Bill’s Brain: Decoding Bill Gates című dokumentumfilm-sorozatából megismerhetjük a név és a Microsoft mögött rejlő férfit.

Bill Gates a Microsoft alapítója / Fotó: Plant Based News

Az előzetes alapján elmondható, hogy a sorozat nem csak arra fókuszál, hogy bemutassa Gates múltját, hogy miként építette fel a gigantikus vállalatot, amely megváltoztatta a világot. Inkább a feleségével, Melindával való kapcsolatára és a közös alapítványuk tevékenységeire koncentrál, hogy miként igyekszik megváltoztatni a világot különféle módokon.

Bill Gates-nek köszönhetően az új fejlesztésű, önmagát síkosító kondom lehet a biztonságos és élvezetes szex záloga

Az elmúlt fél évszázadban nem sokat tettek az óvszerek fejlesztése terén, leszámítva a különböző színű és ízesítésű kondomokat. Most azonban tudósok egy csoportja olyan, önmagát síkosító gumit tervezett, ami csökkenti a súrlódást és növeli az élvezetet. Olyan forradalmi eszköznek szánják, ami népszerűsítheti a biztonságos szexet és csökkenti a szexuális úton terjedő betegségeket.

Bepillantást nyerhetünk életébe, aminek privát szféráját igyekszik megtartani, de úgy tűnik sohasem tud leállni a munkával. A dokumentumfilm elején a rendező, Davis Guggenheim interjút készít Bill Gates-cel és megtudhatjuk róla, hogy imádja a kutyákat, a hamburgert, de reggelizni nem szokott.

via GIPHY

A sorozat arra koncentrál, hogy bemutassa azt, hogy miután Bill Gates lemondott a Microsoft vezető pozíciójáról, miként próbálja meg intellektusát és lelkesedését arra fordítani, hogy a világ összetett problémáira megoldást találjon.

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates | Official Trailer | Netflix

This three-part documentary tells Bill Gates’ life story, in-depth and unfiltered, as he pursues unique solutions to some of the world’s most complex problems. From Academy Award-winning director Davis Guggenheim (An Inconvenient Truth, He Named Me Malala).

A háromrészes Insied Bill’s Brain: Decoding Bill Gates című Netflix-széria szeptember 20-án debütál.

Hirdetés