Ewan McGregor újra eljátszaná Obi-Wan Kenobi karakterét egy sorozatban

Ewan McGregor újra eljátszaná Obi-Wan Kenobi karakterét egy sorozatban

A Disney+ élőszereplős Star Wars-sorozat készítését tervezi, amelyben ismét Ewan McGregor öltené magára Obi-Wan Kenobi gúnyáját, írja a The Wrap.

Ewan McGregor kész rá, hogy visszatérjen, mint Obi-Wan Kenobi a Disney+ sorozatában. McGregor tárgyalásokat folytat a stúdióval a Jedi mester szerepével kapcsolatban.

Ewan McGregor, mint Obi Wan Kenobi mester / Fotó: Den of Geek

Ez a harmadik élőszereplős Star Wars-sorozat lesz a Jon Favreau készítette The Mandalorian és a Diego Luna főszereplésével készülő Zsivány egyes-előzménysorozat mellett. McGregor alakította az 1999-es Star Wars I. rész – Baljós árnyak résszel indult előzmény trilógiában az ifjú Obi-Want.

Az eredeti Csillagok háborúja-filmekben Alec Guinness megformálásában láthattuk a Jedi mestert.

A Disney novemberben indítja el streaming szolgáltatását, amelyen elérhetőek lesznek saját filmjei mellett a Pixar és a Marvel sikerei mellett természetesen a Star Wars-produkciók is.

A Zsivány Egyes: Az Egy Star Wars-történet előzményeiről sorozat készül

A Disney tovább bővíti a Star Wars-univerzumot. A 2016-os Zsivány Egyes történetében feltűnt Diego Luna által alakított Cassian Andor karakterének szemszögéből dolgozza fel a lázadás kezdetét az új sorozat. Megismerhetjük, milyen események vezettek a Zsivány Egyes történetében megjelenő történtekhez. – lelkesedett Diego Luna az új sorozat kapcsán.

The Mandalorian című sorozatban a Trónok harcából ismert Pedro Pascal egy Boba Fett-hez hasonló fejvadászt alakít majd, a széria a Disney+ indulásával egy időben debütál. A Rogue One előzménysorozatban pedig Alan Tudyk ismét K-2SO karakterét formálja meg.

Kezdőlap > Ewan McGregor újra eljátszaná Obi-Wan Kenobi karakterét egy sorozatban

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból