Kate Moss és Cara Delevigne is megemlékeznek Karl Lagerfeldről egy új projekt által

Kate Moss és Cara Delevigne is megemlékeznek Karl Lagerfeldről egy új projekt által

Egy csapatnyi híresség tervez egyedi fehér inget az elhunyt dizájner, Karl Lagerfeld emlékére, írja a Dazeddigital.

Karl Lagerfeld, az ikonikus tervező öt hónapja hunyt el, de az emléke még mindig él. A párizsi megemlékezést követően néhány híresség most egy újabb projekt által tiszteleg a dizájner hagyatéka előtt. Ehhez pedig azt használják, amit Lagerfeld igazán szeretett: fehér ingeket.

A fehér ing projekt keretében hírességek tervezik meg a saját verziójukat a Karl Lagerfeld védjegyévé vált galléros fehér ingből. / Fotó: Shutterstock / Caroline Seidel

A fehér ing projekt keretében többek között Cara Delevigne, Kate Moss, Diane Kruger, Amber Valletta, Tommy Hilfiger, Alessandro Michele, Takashi Murakami és Carine Roitfeld tervezik meg a saját verziójukat a dizájner védjegyévé vált galléros fehér ingből.

A projektet Lagerfeld cégének stílus tanácsadója, Roitfeld felügyeli majd, a bevételt pedig egy francia jótékonysági szervezet, a Sauver la Vie kapja majd. Az elkészült dizájnokat a párizsi divathéten állítják majd ki.

Tilda Swinton és Pharrell is megemlékeztek Karl Lagerfeldről

A párizsi Grand Palais-ban gyűltek össze a legendás dizájner, Karl Lagerfeld barátai és családtagjai, hogy megemlékezzenek életéről és munkásságáról. A palotát Annie Leibovitz által Lagerfeldről készített fotókkal és egy fekete-fehér önportré-sorozattal díszítették. Egészségügyi problémái miatt Lagerfeld januárban már nem vett részt a Chanel show-kon.


Mindahét különböző dizájnból 77 példány készül, darabját 777 euróért fogják árulni. A szám elvileg Lagerfeld kedvenc számára, a Rue de Lille-i könyvesboltjának házszámára és a kedvenc párizsi megyéjére is utal.

Kezdőlap > Kate Moss és Cara Delevigne is megemlékeznek Karl Lagerfeldről egy új projekt által

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból