Keanu Reeves, a filmipar jófiúja rácáfol Hollywood botrányaira

Keanu Reeves, a filmipar jófiúja rácáfol Hollywood botrányaira

Hollywoodra, meg úgy általában a filmiparra rájárt a rúd az elmúlt években. Harvey Weinstein, #metoo, Kevin Hart. Ezek után kicsit olyan, mintha ebben az egyszerűnek cseppet sem mondható szakmában csak és kizárólag botrányhősök dolgoznának. Szerencsére Keanu Reeves rácáfol erre a feltételezésre.

Valaki egyszer Twitteren megkérdezte, van-e valakinek olyan listája hollywoodi férfiakról, akik nem okoztak csalódást? Erre jött egy válasz: igen, Keanu Reeves. A kérdés, hogyan lett a még mindig sármos színész Amerika A-listás jófiúja?

Ez azért is nehéz, mert legutóbbi akciófilmje, a John Wick némi biszexuális beütéssel és a 40-es éveiben járó Winona Ryderrel készített Végállomás: esküvő nem tartoznak a hagyományos amerikai sztárfilmek közé.

Ez alatt a szépfiú összejön a szép lánnyal történetek értendők. Reeves azonban ennél különb.

Keanu Reeves, Hollywood jófiúja / Fotó: BBC

Ha hihetünk a róla mesélt sztoriknak, Reeves elképesztően nagylelkű, rengeteget adakozik.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A pénz az utolsó dolog, amire gondolok. Abból is élhetnék következő néhány évszázadban, amit már megkerestem[/perfectpullquote]

– meséli magáról. Reeves a gyámsága alá vette húgát, létrehozott egy leukémiásokat segítő adományközpontot, valamint motorbicikliket adott a dublőrcsapatának. A Keanu being awesome Reddit-oldalon pedig mindez nyomon követhető.

A #Metoo nem létezik az amerikai divatiparban? / ContextUs

Év elején a New York Times számolt be arról, hogy több férfi modell is szexuális visszaéléssel vádolta meg Mario Testino és Bruce Weber fotósokat. Ezt követően a Boston Globe is lehozott egy hosszú és részletes oknyomozó riportot. Eszerint több mint 50 modell a divatvilág “legkevesebb” 25 prominensét vádolta szexuális visszaéléssel.

És mint tudjuk, színésznek sem utolsó. Ahogy korábban írták róla, a színészet számára nem átalakulás, hanem maga a létezés. A történetet kézzel foghatóvá alakítja, amire nem sokan képesek.

Keanu Reeves buszmegállóban várja a sorát, mint mindenki más / Fotó: BBC

Egyszóval, Reeves azon kevesek egyike, akiket Hollywood nem darált be, és nem szállt el magától annyira, hogy úgy érezze, bárkivel, bármit megtehet, következmények nélkül.

Kezdőlap > Keanu Reeves, a filmipar jófiúja rácáfol Hollywood botrányaira

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból