Michelle Rodriguez csak úgy vállalja Halálos iramban folytatását, ha női írót alkalmaznak

Michelle Rodriguez csak úgy vállalja Halálos iramban folytatását, ha női írót alkalmaznak

Michelle Rodriguez színésznőnek már meg is van a kiszemeltje a női forgatókönyvíróra, aki a Halálos iramban 9-ik részét írhatja.

Michelle Rodriguez 2017-ben úgy nyilatkozott, hogy kilép a Halálos iramban-franchise-ból, ha nem kapnak benne nagyobb szerepet a női karakterek. Rodriguez által játszott Letty nevű karakter mellett más kiváló női szereplők is vannak a filmben, de jellemzően csak a „hátsó ülésre” száműzve, hiszen a sorozat inkább férfiközpontú.

Michelle Rodriguez keményen kiáll a nők jogai mellett / Fotó: SU Walls

Ezért Rodriguez ahhoz kötötte a sorozatban való szereplését, hogy egy női írót is beveszenek a Halálos iramban 9. epizódjának munkálataiba, derült ki a Collider cikkéből. A színésznő már gondoskodott is valakiről, de egyelőre még homály fedi az írónő kilétét.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Úgy éreztem nincs elég női hang a franchise-ban. Nem kell ragaszkodni a már megszokott demográfiai összetételhez[/perfectpullquote]

– fogalmazott a színésznő. Igazat kell adni a színésznőnek, hiszen a sorozat nem csak a férfiakhoz szól. És jellemző rá, hogy folyton meg tud újulni. Hiszen a sorozat kezdetben egy kisstílű tolvajbandáról szólt, mára pedig a Universal Pictures szuperhős franchise-ává fejlődtek a karakterek.

Michelle Rodriguez a motorháztetőn / Fotó: Imdb

Így tehát ha a sorozat kulcsfontosságú része lesz a női vonal, akkor olyan karakterekre lesz szükség, akik a férfi szereplőkkel egyenrangúak lehetnek, nem pedig dekoratív mellékszereplői a filmnek.

Dwayne Johnson és Jason Statham halálos iramban aprítják a rosszfiúkat közös filmjükben

A rendező, David Leitch keze alá Chirs Morgan forgatókönyvíró dolgozott, aki az előző részeket is írta. A Universal stúdió legújabb Halálos iramban spin-off-jában, a Hobbs és Shaw című részben Dwayne Johnson és Jason Statham keménykednek majd. A film története Luke Hobbs (Johnson) és Deckard Shaw (Statham) karaktereire fókuszál, akiknek együtt kell működniük, ha meg akarják menteni a világot.

A Halálos iramban 9. részét az idei évben kezdik el forgatni.

Kezdőlap > Michelle Rodriguez csak úgy vállalja Halálos iramban folytatását, ha női írót alkalmaznak

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból