Miley Cyrus szerepelni fog a Black Mirror következő évadában

Miley Cyrus szerepelni fog a Black Mirror következő évadában

Szép lassan csöpögnek az információk az antológiasorozat új évadáról. A Black Mirror állítólag december 28-án tér vissza a képernyőkre, az egyik epizódban pedig Miley Cyrus is megjelenik.

A Dazeddigital beszámolója szerint az énekesnő Howard Sternnek mesélt a sorozatbeli szerepéről. Elmondása szerint nagyon elégedett az alakításával. Bár sok konkrétumot nem árulhatott el, az kiderült, karakterének több különböző oldala is van.

Óriási dobással jön az ötödik Black Mirror-évad / ContextUs

A Black Mirror az ötödik évad után sem valószínű, hogy a helyzet megváltozna, legalábbis az alapján, ami most a szupertitkos új évadról kiderült – írja a 24.hu. Egyrészt ugyanis megvan, hogy mikor érkezik az új évad, és már nem is sokára: ahogy tavaly, idén is decemberben jöhetnek ki az új részek, hogy az év végi szabik alatt mindenki megkaphatja a maga lesújtó világvége-hangulatát.


Az epizódot a malibui pusztítás alatt forgatták, a színésznő pedig rendkívül furcsán érezte magát távol az otthonától. De sokat tanult magáról az események miatt, és úgy érzi, ezt sikerült beleépítenie a munkába is.

Folytatása érkezhet néhány szeretett Black Mirror-résznek

Mint korábban megírtuk, az a pletyka járja, hogy az ötödik évadban helyet kap majd egy interaktív epizód is. Brooker a Digital Spy -nak újabb meglepő titkokat árult el a lehetséges folytatásról. A rajongók több Black Museumhoz és White Christmas hez hasonló részre számíthatnak.


Miley megjelenését a disztópikus sorozatban már régóta pletykálták. Először egy helyi hotel menedzsernek köszönhetően kezdtek el spekulálni a rajongók. Később az énekesnő testvére, Brandi állította, hogy Miley a sorozaton dolgozott. Ezt követte a popsztár megerősítése Howard Sternnek.

Kezdőlap > Miley Cyrus szerepelni fog a Black Mirror következő évadában

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból