A Top Gun: Maverick sztárja elismeri, nehéz Tom Cruise-zal tartani a tempót

A Top Gun: Maverick sztárja elismeri, nehéz Tom Cruise-zal tartani a tempót

Miles Teller és Tom Cruise főszereplésével érkezik a Top Gun folytatása, Maverick címmel. Az eredeti szereposztásból Val Kilmer is visszatér a filmben.

Miles Teller elárulta, hogy keményen dolgozott azon, hogy tartani tudja a tempót Tom Cruise-zal, az 1986-os vadászgép pilótákról szóló Top Gun című film folytatásának forgatásán.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Semmi sem volt a filmben, aminek a megvalósításához ne kellett volna kemény felkészítésen részt venni [/perfectpullquote]

– nyilatkozta a Miles Teller a The Warpnak a forgatás végének közeledtével.

Az új Top Gunban Miles Teller játssza Bradley Bradshaw pilótát, Anthony Edwards által alakított Goose fiát, akit az eredeti filmben megöltek. A filmben olyan sztárok mellett játszik, mint Glen Powel, Ed Harris, Jennifer Connelly és Val Kilmer, aki Iceman szerepében tér vissza.

Miles Teller játssza Bradley Bradshaw pilótát az új Top Gun filmben/ Fotó: Parade

A színész nem árult el további konkrétumot, de elmondta, hogy nagyon tiszteli Tom Cruise gyakorlatias hozzáállását és azt, hogy a közel negyven éves karrierje alatt végig energikus tudott maradni.

Justin Bieber keménykedik: ketrecharcra hívta Tom Cruise-t!

Mint ismeretes, Tom Cruise minden filmjében maga végzi a kaszkadőr jeleneteket. Justin Bieber popénekest viszont ez nem érdekli, és kihívta egy ketrecharcra, írja a . I wanna challenge Tom Cruise to fight in the octagon. Tom if you dont take this fight your scared and you will never live it down.

„Mesterkurzust kaphattam filmkészítésből: Tom mindig a nézők fejével gondolkodik. Valakivel együtt dolgozni, aki ennyire aprólékos minden szempontból, szó szerint minden részletre odafigyel a kamerától a forgatókönyvig, a karaktertől a sminkig, bárki, aki vele dolgozik szerencsésnek mondhatja magát” – áradozott színésztársáról Teller.

Tom Cruise visszatér ez egyik első sikeréhez a Top Gunhoz / Fotó: Dglobe

A filmet a szintén Tom Cruise főszereplésével készült Obvilion rendezője, Joseph Kosinski készíti, és 2020. június 26-án repül be az amerikai mozikba.

Kezdőlap > A Top Gun: Maverick sztárja elismeri, nehéz Tom Cruise-zal tartani a tempót

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból