Schobert Norbi lánya, Lara: “Ne nekem írogassatok, köszipuszibye”

Schobert Norbi lánya, Lara: “Ne nekem írogassatok, köszipuszibye”

Schobert Norbi videói az elmúlt napok közbeszédét teljesen uralják, tematizálják. Lara, Rubint Réka és Schobert lánya sem tudta kikerülni.

Schobert Norbi szerint a nők tehetnek az elromlott házasságokról

Rubint Réka és Schobert

Vasárnap ebéd előtt azt mondta videójában Schobert Norbi, hogy a nők tehetnek a tönkrement házasságokért, mert szülés után nem fogynak le, szúrta ki a 24.hu. Másnap Krausz Gábor, Tóth Gabi férje kelt ki először, majd estére ígért egy újabb élő videót Schobert. Röviden: nem kér bocsánatot, és fenntartja a véleményét. A videóban megszólalt Rubint Réka is, aki szerint lehet vita tárgya, hogy nem fejezte ki magát megfelelően a férje, azonban igaza van. A fitnesslady még kifejtette, hogy a túlsúly nemcsak a testet, hanem a lelket is fogva tartja. Arra biztatja az embereket, hogy hallgassák a férjét, mert segíteni akar. Azt is elmondta, hogy most 58 kiló, de Schobert azt szeretné, ha 70 lenne. Ekkor megszólalt a férj is, és megígérte, ha esetleg a felesége 90 kilóra hízna, akkor se hagyná el, mert szereti, de szexet úgy nem ígér.

Schobert Norbi újabb videót tett közzé: Nem kér bocsánatot

Schobert Norbi újabb videót tett közzé: Nem kér bocsánatot A nők tehetnek a házasság tönkretételéről Vasárnapi ebéd előtt Schobert Norbi élő videózott egyet, amiben többek között azt fejtegette, hogy a nők tehetnek arról, ha tönkremegy egy házasság. “A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul.

Schobert és Rubint Réka lánya, Lara nem kerülhette ki az elmúlt napok közbeszédét tematizáló ügy.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Schobert Lara sem kerülhette ki a kérdést, vagy igen?

Schobert Norbi lánya, Lara (b) és Rubint Réka (j)

Mivel igyekszik a fiatal lány saját brandjét építeni, emiatt számos követővel bír a közösségi oldalakon. Az influenszer Schobert Lara sem kerülhette ki azon kérdéseket, amelyek apja “marketingfogására” vonatkoznak.

Schobert Lara

“Nem rossz érzés, hogy apukád így elhorja a terhes nőket?” – tette fel a kérdést az egyik követője.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Egyáltalán nem hordta el a terhes nőket, nézd meg a legutóbbi live-ját, és ott elmagyarázza a dolgokat, nekem ehhez nincs közöm, ne nekem írogassatok, köszipuszibye[/perfectpullquote]

– zárta le a témát a legidősebb Schobert-gyerek.

Kezdőlap > Schobert Norbi lánya, Lara: “Ne nekem írogassatok, köszipuszibye”

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból